Martin Reivall Foto - Om mig
Jag är en fotograf bosatt i Skara men som gärna tar uppdrag i världens alla hörn. Jag älskar att fotografera bröllop, att fånga verkliga och närvarande unika händelser, att skapa en berättelse som förmedlar känslorna från den fantastiska dagen så att den kan återupplevas och njutas av om och om igen. Som person är jag enkel och lite smårolig, har ett starkt sinne för service och gör vad jag kan för att ni ska få fantastiska minnen.
Bröllop - Min stil är främst dokumentär, jag vill fånga er dag, det är den jag vill att ni ska minnas och inte en fotoshoot. Jag försöker att synas så lite som möjligt och ha minimal påverkan på er dag. Självklart kan vi lägga timmar på parfotografering om så önskas men vi kan ta mycket fina bilder i närmiljön på ca 30 minuter utan att det blir stressigt, tvärtom är det ofta skönt att få lite egentid och landa i känslorna.
Hör av er för offert
Hur
Vi har först samtal, helst över en fika eller annars via skype. Jag vill gärna träffas en gång före bröllopet om möjligt för att ta provfotografering och hitta fina platser om parfotografering är önskat. 
*resa & hotell kostnader kan tillkomma vid behov på heldags paketen, inom Skaraborg tillkommer ingen resekostnad. 
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Porträtt - Jag vill skapa närvarande, starka och verkliga porträtt. Porträtt som visar personlighet, karaktär. Bilder som är vackra och minnesvärda.
Jag söker modeller, projekt för att utveckla min portfölj och mina färdigheter. Har du ett event eller önskar fina porträtt bilder av dig eller din familj så tveka inte på att höra av dig. Jag kan göra vissa arbeten om de ligger i linje med vad jag behöver till min portfölj gratis och för andra arbeten vill jag ha mina utgifter betalda och eventuellt ett arvode. Tveka inte på att höra av dig, så får vi se vad kan komma överens om. Tack för besöket av min sida!
Hälsningar Martin!
Sänd
Tack så mycket, jag återkommer så fort jag kan!Vänliga hälsningarMartin

Foto: Lars W Tool

Back to Top